Beskrivelse til Geologisk Kort over Danmark (i Maalestok 1 : 100,000). Kortbladet Bogense

Authors

  • Victor Madsen

DOI:

https://doi.org/10.34194/raekke1.v7.6760

Abstract

Kortbladet Bogense omfatter:

1) I Odense Amt, Vends Herred: En ringe Del af Roerslev og Nørre Aaby Sogne, næsten hele Asperup og Brenderup Sogne, den nordlige Halvdel af Harndrup Sogn samt en mindre Del af Ingslev Sogn; i Skovby Herred: Byen Bogense med Bogense Købstads Sogn, Sognene Ore, Skovby, Guldbjerg, Nørre Sandager, Ejlby, Meelby og Særslev, den største Del af Haarslev Sogn, den nordlige Tredjedel af Vævlinge Sogn, en mindre Del af Vigerslev Sogn samt den største Del af Søndersø Sogn; i Skam Herred: Klinte Sogn med Øerne Æbelø, Æbelholm, Dræet og Ejlinge, Sognene Grindløse, Nørre Højrup og Nørre Næraa, den vestlige Del af Krogsbølle Sogn, den største Del af Bedeslev Sogn, samt Uggerslev og Skamby Sogne; i Lunde Herred: Den største Del af Hjadstrup, Lunde og Lumby Sogne samt en ringe Del af Otterup og Allesø Sogne.

2) I Vejle Amt, Bjerge Herred: En ringe Del af Bjerge og Ut Sogne, en stor Del af Skjolde og Glud Sogne, endvidere Rorup, Assens og Klakring Sogne samt den største Del af Barrid Sogn og den østlige Del af Nebsager Sogn.

3) I Aarhus Amt, Nim Herred: Øen Endelave, Endelave Sogn.

Downloads

Published

1900-12-31

How to Cite

Madsen, V. (1900). Beskrivelse til Geologisk Kort over Danmark (i Maalestok 1 : 100,000). Kortbladet Bogense. Danmarks Geologiske Undersøgelse I. Række, 7, 1–112. https://doi.org/10.34194/raekke1.v7.6760