Beskrivelse til Geologisk Kort over Danmark (i Maalestok i : 100,000). Kortbladene Kjøbenhavn og Roskilde - Rørdam, K. (Danmarks Geologiske Undersøgelse I. Række, 1899)
De geologiske Kaartblade "Kjøbenhavn og Roskilde" i Maalestoksforholdet 1:100,000 omfatte saagodtsom hele Kjøbenhavns Amt og desuden smaa Partier af Frederiksborg, Holbæk, Sorø og Præstø Amter.