Beskrivelse til Geologisk Kort over Danmark (i Maalestok 1 : 100.000). Kortbladet Brande - Milthers, V (Danmarks Geologiske Undersøgelse I. Række, 1939)
Kortbladet Brande, der mod Syd slutter sig til det geologiske Kortblad Bække, omfatter Dele af 5 Amter; af Ringkøbing Amt: Rind og Arnborg Sogne, Dele af Skarild, Assing, Snejbjærg, Gjellerup, Ikast og Bording Sogne, samt Herning Købstad; af Viborg Amt: en lille Del af Engesvang Sogn; af Aarhus Amt : Ejstrup Sogn samt Dele af Vrads og Nr. Snede Sogne; af Vejle Arnt: Blaahøj, Brande og Tyregod Sogne, samt Dele af Sdr. Omme, Filskov, Ringive, Give, Givskud, Ø. Nykirke og Vester Sogne; af Ribe Amt: et lille Hjørne af Grindsted Sogn.